Nordic Kitchen and Pastry

Mandel

Mandel

Peach Melba 2.0 påskdessert 2024

Peach Melba 2.0 påskedessert 2024

Tid til årets påskedessert! Dette har vi lavet som en hyldest til Peach Melba, men i en opfrisket version. Altså en Peach Melba 2.0 lavet som en moussebakelse med vaniljeyoghurtmousse fyldt med ferskencreme på en bund af mandel- og pistaciekage. Og til det en hindbærsorbet

Peach Melba 2.0 påskedessert 2024 Read More »

Semla -årets recept på semlor

Fastelavnsbolle – årets opskrift på fastelavnsboller

Vi har lavet en klassisk fastelavnsbolle men med to små innovationer. Den ene er, at dejen er en koldhævet dej med surdej, og den anden er, at vi topper fyldet med saltkaramelliserede mandler. Ellers helt klassisk. Her kommer altså årets opskrift på fastelavnsboller. Opskrift til 15 fastelavnsboller.

Fastelavnsbolle – årets opskrift på fastelavnsboller Read More »

Päron- & Plommontårta med mandel och vanilj recept av Johan Heibert Gastronomi med hjälp av silikonformar från Silikomart professional för Söders gourmet

Pære- & Blommetærte med mandel og vanilje

Her præsenterer vi stolt vores lækre sensommertærte – en pære- og blommetærte med mandel og vanilje! Denne kunstneriske kreation er fremstillet med omhu og kærlighed for at hylde de vidunderlige smage af sensommeren. Hvert element i tærten er nøje udvalgt for at harmonisere perfekt og give en smagsoplevelse som ingen anden.

Pære- & Blommetærte med mandel og vanilje Read More »

Juldessert Ris à la Malta 2.0 - En rispudding med kryddig citrussallad är vår tolkning på den klassiska juldesserten. Recept för 8 personer

Juledessert Ris à la Malta 2.0

Juledessert Ris à la Malta 2.0 – En rispudding med krydret citrussalat er vores fortolkning af den klassiske jule dessert. Her laver vi en mousse på risengrød med stærk vaniljesmag, oven på det en støbt mandarinsgelé. Dette dyppes derefter i hvid chokolade og hakkede mandler og toppes med en krydret citrussalat

Juledessert Ris à la Malta 2.0 Read More »

Kanelbulle med surdeg - recept johan heibert gastronomi, silikomart professional, rational

Snurrede Kanelboller med surdej

Snurrede kanelboller med surdej er vores seneste bidrag til at fejre kanelbollens dag. Kanelbollen, som vi kender den i dag, blev almindelig i 1950’erne, men stammer fra midten af 1800-tallet. Nu har vi skabt denne klassiker med surdej, og i stedet for den klassiske snegleform har vi snoet den.

Snurrede Kanelboller med surdej Read More »

Här kommer ett recept skrivet som dessert i vår trerättersmeny för alla hjärtans dag. Crème Brûlée med lingonsorbet och mandel. recept av johan heibert gastronomi för söders gourmet med pacojet, silikomart professional och bosch

Crème brûlée med tyttebærsorbet og mandler

Her kommer en opskrift skrevet som dessert i vores trerettersmenu til valentinsdag. Crème brûlée med tyttebærsorbet og mandler. En crème brûlée som laves på komfuret og ikke i ovnen, og med et blad gelatine for at den kan støbes i silikoneform og præsenteres på tallerken. Sammen med en syrlig sorbet på tyttebær og lidt hakkede kandiserede mandler.

Crème brûlée med tyttebærsorbet og mandler Read More »

Indkøbskurv
0
    0
    Din indkøbskurv
    Du har ingenting i din indkøbskurvGå tilbage til butikken