Söders Gourmet

Recept

Recept

Otroliga Kanelbullar med Två Sorters Fyllningar

Utrolige Kanelboller med To Slags Fyldninger

Utrolige Kanelboller med To Slags Fyldninger I dag skal vi bage rigtig luksuriøse og utrolige kanelboller med to slags fyldninger, nok til cirka 30 stykker. Vi har to fyldninger: en chokoladeganache og en vaniljecreme. Lidt arbejde, men det er værd hver eneste sekund. Fyldningerne fryser vi, inden vi bager dem ind i bollerne. Let’s go! […]

Utrolige Kanelboller med To Slags Fyldninger Read More »

Harsyrasorbet med vit choklad och pistage – En fräsch avslutning på sommaren

Skovsyresorbet med hvid chokolade og pistacie

Skovsyresorbet med hvid chokolade og pistacie dash; En frisk afslutning på sommeren Skovsyresorbet med hvid chokolade og pistacie dash; En frisk afslutning på sommeren er en rigtig hyldest til sæsonen, hvor skovsyres friskhed smagssætter en blød æblesorbet, dyppet i hvid chokolade og serveret på en pistaciekage. En perfekt afslutning på en sommer. Opskriften rækker til

Skovsyresorbet med hvid chokolade og pistacie Read More »

Glass på björkblad med björksirap

Is på birkeblade med birkesirup

Birkeglass med birkesirup og chiffonade af birkeblade Velkommen til en unik opskrift, hvor vi skaber en smagfuld og frisk is baseret på birkeblade. Denne opskrift giver en smuk grøn is med en subtil, naturlig smag, der komplementeres af birkesirup og garneres med tynde skiver af birkeblade, også kaldet chiffonade. Perfekt til dig, der vil tage

Is på birkeblade med birkesirup Read More »

Har du någonsin undrat vad man kan göra med alla maskrosor i trädgården? Vi gör här glass på dom! Plockar man kronbladen från maskrosen och gör glass av dessa få man en hörligt naturligt gul glass med doft och smak av blommor och halm

Mælkebøtteis med honningristede nødder

Mælkebøtteis med honningristede nødder Har du nogensinde spekuleret på, hvad man kan gøre med alle mælkebøtterne i haven? Vi laver is af dem! Hvis man plukker kronbladene fra mælkebøtten og laver is af dem, får man en herligt naturligt gul is med duft og smag af blomster og halm.   https://youtu.be/swNmBT88yDU?si=rK7GiPXXAmY5qSOb Ingredienser Gule kronblade fra

Mælkebøtteis med honningristede nødder Read More »

Peach Melba 2.0 påskdessert 2024

Peach Melba 2.0 påskedessert 2024

Tid til årets påskedessert! Dette har vi lavet som en hyldest til Peach Melba, men i en opfrisket version. Altså en Peach Melba 2.0 lavet som en moussebakelse med vaniljeyoghurtmousse fyldt med ferskencreme på en bund af mandel- og pistaciekage. Og til det en hindbærsorbet

Peach Melba 2.0 påskedessert 2024 Read More »

Semla -årets recept på semlor

Fastelavnsbolle – årets opskrift på fastelavnsboller

Vi har lavet en klassisk fastelavnsbolle men med to små innovationer. Den ene er, at dejen er en koldhævet dej med surdej, og den anden er, at vi topper fyldet med saltkaramelliserede mandler. Ellers helt klassisk. Her kommer altså årets opskrift på fastelavnsboller. Opskrift til 15 fastelavnsboller.

Fastelavnsbolle – årets opskrift på fastelavnsboller Read More »

Dessert till alla hjärtans dag 2024: Marängsviss 2.0 Året dessert är en tolkning av marängsviss eller den internationella varianten Eton mess

Dessert til Valentinsdag 2024: Marengs 2.0

Tid til årets dessert for Valentinsdag. Temaet er ret selvklart: en kærlig dessert med herlige smage i hvidt og lyserødt. Årets dessert er en fortolkning af marengs-sviss eller en fortolkning af den mere internationale variant Eton mess.

Dessert til Valentinsdag 2024: Marengs 2.0 Read More »

Indkøbskurv
0
    0
    Din indkøbskurv
    Du har ingenting i din indkøbskurvGå tilbage til butikken