Slibesten til slibning af japanske knive og andre kokkeknive. 6000
Slibesten til slibning af japanske knive og andre kokkeknive.
Denne har en kornstørrelse på 6000, hvilket er den fineste kornstørrelse og bruges til finpolering af æggen på dine knive.
Ved slibning med Water Stone lægger du stenen i vand i 5 minutter, renser kniven og tørrer den af. Placer stenen på et håndklæde/klud. Sørg for, at den ligger stille.
Grib kniven i højre hånd med bladet til venstre i en 45 graders vinkel til venstre (spidsen skal pege mod klokken 10), vinkl derefter bladet 10-20 grader op fra stenen (æggen på kniven skal pege mod klokken 7/8). Træk derefter kniven frem og tilbage ved hjælp af venstre hånd på bladet (ikke på æggen). Sørg for, at vinklen på kniven holdes konstant.
Vend derefter kniven, så æggen peger mod klokken 2, og slip den anden side.
Husk altid at holde stenen våd
Når du føler dig færdig, vender du kniven til udgangspositionen og trækker den mod dig for at fjerne grater, der er dannet på stenen.
Vask kniv og sten.
Syntes du, det var komplekst eller svært? eller dårligt forklaret? En manual med billeder følger med ved køb af en sten
Mål: 21 X 7 X 3 cm
Vægt: ca. 0,8 kg