So good.. 33 Dessertmagasinet fra Barcelona

So good.. 33 Dessertmagasinet fra Barcelona

På lager: På lager

- +

236.72 DKK

So good.. 33 Magasin for desserter og bagværk

Et over 300 siders tykt magasin, fyldt med masser af opskrifter på desserter og retter, bagværk og pastry

Så godt magasin er et ekstremt eksklusivt magasin fra Spanien
Magasinet er på engelsk og udkommer 2 gange om året (sommer og vinter)

Dette er nummer 33 og er vinter 2025’s nummer

Over 300 sider af desserter og bagværk fra verdens bedste kokke og konditorer.
Magasinet indeholder førsteklasses opskrifter af de bedste konditorer, med mange trin-for-trin forklaringer, de mest interessante interviews, de seneste trends, de vigtigste internationale begivenheder og de nyeste gourmetprodukter.
Alt dette i et elegant magasin med modern design og høj kvalitetsfotografier.

Varenummer (SKU): SG33 Kategorier: , , ,

So good.. #33 – Det Ultimative Magasin for Innovativ Pâtisserie og Konditori

Det internationale magasin Så Godt.. er en uundværlig inspirationskilde for professionelle konditorer og dessertkreatører over hele verden. Nu er So good.. #33 her – et nyt nummer fyldt med banebrydende teknikker, unikke opskrifter og eksklusive interviews med nogle af verdens førende konditorer og chocolatiers.

Hvad indeholder So good.. #33?

I dette nummer præsenteres 22 stjernekonditorer som deler deres seneste innovationer inden for pâtisserie, chokolade og moderne dessertkunst. Med en blanding af teknik, kreativitet og ekspertise er dette nummer en skattekiste for alle, der brænder for avanceret bagværk.

Nogle højdepunkter fra So good #33:

  • Unikke praliner og chokoladekreationer – Oplev hvordan ledende chocolatiers udvider grænserne for smag og præsentation.
  • Plantebaserede og moderne desserter – Fokus på bæredygtighed og sunde ingredienser uden at gå på kompromis med kvalitet og smag.
  • Kreative teknikker og dekorationer – Bliv inspireret af avantgardistiske metoder og detaljerede dekorationer fra mestrene selv.
  • Eksklusive interviews – Lær de mest innovative konditorer i verden at kende og få indsigt i deres syn på fremtidens dessertkunst.

For Hvem er So good.. #33?

Magasinet retter sig mod professionelle konditorer, chocolatiers, bagere og dessertkreatører der ønsker at holde sig opdaterede med de nyeste trends inden for højkvalitets pâtisserie. Men også passionerede hjemmebagere og dessertentusiaster kan finde inspiration og nye teknikker at udforske.

Hvorfor Skal Du Læse So good.. #33?

  • Eksklusivt indhold – Få adgang til teknikker og opskrifter som ikke findes andre steder.
  • International ekspertise – Bliv inspireret af verdensførende konditorer og deres unikke skabelser.
  • Højkvalitets tryk og visuelt imponerende billeder – Perfekt til reference i dit køkken eller konditori.
  • Perfekt til uddannelse og inspiration – Et must for alle der ønsker at udvikle sig i konditorbranchen.

Bestil Dit Eksemplar I Dag!

So good.. #33 er en begrænset udgave, og tidligere numre er hurtigt blevet samlerobjekter. Få fat i dit eksemplar i dag og lad dig inspirere af det allerbedste inden for moderne pâtisserie!

Specifikationer

  • Sprog: Engelsk
  • Frekvens: Halvårligt
  • Udgivelsesdato for denne udgave: Vinter 2025

Medvirkende:

Proto-bonbons – Anything but predictable

Anthony Hart | Fantasy world

Melissa Coppel | A gastronomic journey

Andrey Dubovik | Unconventional tools

Lluc Crusellas | Otherworldly

Francisco Migoya | Two sweet eccentricities and three virtues

Chris Ford | Creativity with fundamentals

Adrián Ciaurriz | From cow to bonbon

Gabriele Riva | Leading by example

Virgilia Lebigre | Train to the future

Kamil Szulc | A certain order

Ingrid Serra | Printed innovations

Antonio Bachour |On the border

Tatum Sinclair | Against the flow

Paniforemka | Eastern flowers

Noboru Arai | A refined ‘hommage’ to nature

Yukie Noguchi | Curiosity empowered the cat

Erica Abe | What happens in San Francisco…

Romain Dufour | Bakery flavors

Tidbits

Macambo, birth of a new couverture. David Chamorro & Christian Domínguez

Sanjana Patel | Indian chocolate (and heart)

David García | A roller coaster of emotions

Vægt2 kg
Varemærke

Materiale

Typ

,

Indkøbskurv
0
    0
    Din indkøbskurv
    Du har ingenting i din indkøbskurvGå tilbage til butikken