En kage for to
Mælkechokolademousse kage med et indlæg af brombærpannacotta med vaniljeyoghurt og brombærgelé. På en bund af brownie med brunet smør og pekannødder. Dekoreret med en chokolade mirror glaze, brombær og rød oxalis
Mælkechokolademousse kage med et indlæg af brombærpannacotta med vaniljeyoghurt og brombærgelé. På en bund af brownie med brunet smør og pekannødder. Dekoreret med en chokolade mirror glaze, brombær og rød oxalis
E-handel har i løbet af de seneste årtier udviklet sig fra en ny og innovativ handelsform til en selvfølge i vores hverdag. Med teknologiens fremskridt og ændrede forbrugermønstre har e-handelen både tilpasset sig og drevet udviklingen indenfor detailhandelen. For virksomheder som Söders Gourmet, men også inden for segmenter som friluftstøj, kunstmaterialer og køkkenudstyr, er det
Klaris dash; Hvad er det, og hvordan fremstilles det? Klaris, som navnet antyder, er is, der er krystalklar og fri for luftbobler, urenheder og uklarheder. Det er blevet populært både indenfor restaurationsbranchen og i hjemmelige miljøer på grund af sin æstetiske kvalitet og evnen til at forstærke oplevelsen af drikkevarer, desserter og præsentationer. Men hvad
Utrolige Kanelboller med To Slags Fyldninger I dag skal vi bage rigtig luksuriøse og utrolige kanelboller med to slags fyldninger, nok til cirka 30 stykker. Vi har to fyldninger: en chokoladeganache og en vaniljecreme. Lidt arbejde, men det er værd hver eneste sekund. Fyldningerne fryser vi, inden vi bager dem ind i bollerne. Let’s go!
Skovsyresorbet med hvid chokolade og pistacie dash; En frisk afslutning på sommeren Skovsyresorbet med hvid chokolade og pistacie dash; En frisk afslutning på sommeren er en rigtig hyldest til sæsonen, hvor skovsyres friskhed smagssætter en blød æblesorbet, dyppet i hvid chokolade og serveret på en pistaciekage. En perfekt afslutning på en sommer. Opskriften rækker til
En frisk og boblende Aperol Spritz-twist Leder du efter en forfriskende drink, der passer perfekt til sommeraftener eller som en luksuriøs aperitif? Denne Aperol Spritz-variant kombinerer syrlig tonic, hvidvin og friske økologiske appelsiner for en spændende og boblende cocktail. Med myntens friske toner og et strejf af Aperol får du en perfekt balance mellem sødme
Birkeglass med birkesirup og chiffonade af birkeblade Velkommen til en unik opskrift, hvor vi skaber en smagfuld og frisk is baseret på birkeblade. Denne opskrift giver en smuk grøn is med en subtil, naturlig smag, der komplementeres af birkesirup og garneres med tynde skiver af birkeblade, også kaldet chiffonade. Perfekt til dig, der vil tage
Mælkebøtteis med honningristede nødder Har du nogensinde spekuleret på, hvad man kan gøre med alle mælkebøtterne i haven? Vi laver is af dem! Hvis man plukker kronbladene fra mælkebøtten og laver is af dem, får man en herligt naturligt gul is med duft og smag af blomster og halm. https://youtu.be/swNmBT88yDU?si=rK7GiPXXAmY5qSOb Ingredienser Gule kronblade fra
Frozen Rabarbar Daiquiri / Rabarbersorbet med rom Vi har lavet en frisk sommerdrink, en Frozen Rhubarb Daiquiri, altså en frossen drink med rabarber og rom. Der er nok flere, der kender til Frozen Strawberry Daiquiri, men her i forsommeren føltes rabarber som det rigtige valg! Men twisten her er, at vi laver den som en
Tid til årets påskedessert! Dette har vi lavet som en hyldest til Peach Melba, men i en opfrisket version. Altså en Peach Melba 2.0 lavet som en moussebakelse med vaniljeyoghurtmousse fyldt med ferskencreme på en bund af mandel- og pistaciekage. Og til det en hindbærsorbet
Vi bruger teknologier som cookies til at lagre og/eller få adgang til enhedsinformation for at forbedre din browseroplevelse. At nægte samtykke kan have en negativ indvirkning på visse funktioner.