Nordic Kitchen and Pastry

en uge med YANN

en uge med YANN

På lager: På lager (kan bestilles som restordre)

482.80 DKK

en uge med YANN

For Yann Duytsche er det ægte bagværk, der gælder, friske, nylavede, med intense gourmet- og gastronomiske smage. Det handler ikke om eksperimentelle opskrifter eller sofistikerede prototyper, der viser forfatterens genialitet. Det er en type bagværk, der testes hver dag og passerer de mest krævende kunder, der besøger Dolç, butikken som denne franske mester har haft i Barcelona i mere end et årti.

en uge med YANN er opdelt i syv kapitler fra mandag til søndag med masser af forskellige produkter. Fra efter middagene bagværk, kager og mousser til is, bonbon, snacks og anrettede desserter… I alt 65 kreationer præsenteres på de 280 sider med spektakulære fotografier, komplette opskrifter og detaljerede tekniske kommentarer.

Forfatter: Yann Duytsche
Antal sider: 280
Sprog: engelsk / spansk

Kort sagt en bog med autentisk europæisk pastry fra en af de bedste i branchen

en uge med YANN

For Yann Duytsche er det ægte bagværk, der gælder, friske, nylavede, med intense gourmet- og gastronomiske smage. Det handler ikke om eksperimentelle opskrifter eller sofistikerede prototyper, der viser forfatterens genialitet. Det er en type bagværk, der testes hver dag og passerer de mest krævende kunder, der besøger Dolç, butikken som denne franske mester har haft i Barcelona i mere end et årti.

en uge med YANN er opdelt i syv kapitler fra mandag til søndag med masser af forskellige produkter. Fra efter middagene bagværk, kager og mousser til is, bonbon, snacks og anrettede desserter… I alt 65 kreationer præsenteres på de 280 sider med spektakulære fotografier, komplette opskrifter og detaljerede tekniske kommentarer.

Forfatter: Yann Duytsche
Antal sider: 280
Sprog: engelsk / spansk

Kort sagt en bog med autentisk europæisk pastry fra en af de bedste i branchen

 

Yann Duytsche’s er ægte bagværk, frisk, nylavet, med intense, gourmet- og gastronomiske smage. Det handler ikke om eksperimentelle opskrifter eller sofistikerede prototyper, der viser forfatterens genialitet. Det er en type bagværk, der testes hver dag og som bestås af de mest krævende kunder, der besøger Dolç, butikken som denne franske mester har haft i Barcelona i mere end et årti.

En uge med Yann Duytsche samler i syv kapitler, fra mandag til søndag, et bredt spektrum af produkter, fra tebagværk til viennoiserie, kager og mousser, til is, kopper, bonboner, rejsebagværk, konfekture, snacks, anrettede desserter… I alt 65 komplette kreationer, som udfolder sig over 280 sider med spektakulære fotos, komplette opskrifter og detaljerede tekniske kommentarer.

Kort sagt, en bog til at nyde det mest autentiske og, som forfatteren siger, “epikuræiske” bagværk, fra hånden af en af de store kokke på den nuværende scene.

“Uden trends, uden plagiat, kun ren Duytsche, ubønhørligt autentisk, passioneret for smag og en kærlighed til at dele”, Frédéric Bau

“Når jeg har en bog i mine hænder, er det første jeg tænker på, hvad kan jeg få ud af det professionelt. Og i denne bog finder jeg mange idéer, teknikker, opskrifter, alt frugten af stor viden og stor erfaring”. Paco Torreblanca

Vægt2 kg
Varemærke

Indkøbskurv
0
    0
    Din indkøbskurv
    Du har ingenting i din indkøbskurvGå tilbage til butikken