Nordic Kitchen and Pastry

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca

På lager: Kun 1 tilbage på lager (kan bestilles som restordre)

689.00 DKK

Forfatteren, Paco Torreblanca, har i denne bog samlet sine 30 års erfaring inden for konditori og bagværk. Denne bog indeholder desserter, kager, trin-for-trin opskrifter, sukker- og isomaltsdekorationer, chokolade, kunstneriske kompositioner og en blanding af nye og traditionelle bageteknikker.

 

 

Forfatteren, Paco Torreblanca, har i denne bog samlet sine 30 års erfaring inden for konditori og bagværk. Denne bog indeholder desserter, kager, trin-for-trin opskrifter, sukker- og isomaltsdekorationer, chokolade, kunstneriske kompositioner og en blanding af nye og traditionelle bageteknikker.

Derudover indeholder den fakta om forskellige typer te og kaffe samt vin og dessert i kombination. “Paco Torreblanca” er altså en nødvendig bog for at holde dig opdateret på de nyeste trends inden for moderne bagning. Ifølge Ferran Adrià, “en førsteklasses bog, der bør være en reference for professionelle og feinschmeckere verden over.”
Bogen er på 352 sider og er skrevet på engelsk og spansk

Vægt2.1 kg
Varemærke

Indkøbskurv
0
    0
    Din indkøbskurv
    Du har ingenting i din indkøbskurvGå tilbage til butikken