Radix af Paco Torreblanca
Radix af Paco Torreblanca tager fat på det væsentlige inden for konditori og bagværk, helt uden dikkedarer, hvor bunden er en kniv og en ovn.
Bogen Radix er udgivet af holdet bag So good.. magazine
Andre bøger fra blandt andre Paco Torreblanca finder du her
Alt behøver ikke følge trends, men kan ganske enkelt bare være vidunderligt håndværk.
Sabléer, éclairs, butterdej, sandkager, kager til catering, financiers, panettones, kager, millefeuiller, lagkager, tærter, souffléer, kager, cheesecakes og meget mere
Og alt dette i hånden af en af de største konditorer gennem tiderne, Paco Torreblanca. Et tidløst, evigt arbejde, som ligger udenfor trends og sociale netværk.
Titel: RADIX
Forfatter: Paco Torreblanca
Sider: 280
Sprog: spansk / engelsk
English:
The essential pastry, without masks, whose base is the knife and the oven. The one which does not need to be in fashion
Sablés, éclairs, puff pastries, sponge cakes, travel cakes, financiers, panettones, cakes, millefeuilles, sheet cakes, tartelettes, soufflés, strips and baked tarts, cheesecake, Russian cake, entremets…
And all this by the hands of one of the greatest pastry chefs of all time, Paco Torreblanca. A timeless, eternal work, which is beyond trends and social networks.
Title: RADIX
Author: Paco Torreblanca
Pages: 280
Languages: Spanish / English