Nordic Kitchen and Pastry

Så god.. #26 Så god magazine

Så god.. #26 Så god magazine

På lager: På lager (kan bestilles som restordre)

244.80 DKK

Så god magazine er et ekstremt eksklusivt magasin fra Spanien
Magasinet er på engelsk og udkommer 2 gange om året (sommer og vinter)

Dette er nummer 26 og er sommeren 2021’s nummer

Over 300 sider med desserter og bagværk fra verdens bedste kokke og konditorer.
Magasinet indeholder førsteklasses opskrifter af de bedste konditorer, med mange trin-for-trin forklaringer, de mest interessante interviews, de seneste trends, de vigtigste internationale begivenheder og de nyeste gourmetprodukter.
Alt dette i et elegant magasin med moderne design og fotografier af høj kvalitet.

Så god.. #25 Så god magazine

Så god magazine er et ekstremt eksklusivt magasin fra Spanien
Magasinet er på engelsk og udkommer 2 gange om året (sommer og vinter)

Dette er nummer 26 og er sommeren 2021’s nummer

Over 300 sider med desserter og bagværk fra verdens bedste kokke og konditorer.
Magasinet indeholder førsteklasses opskrifter af de bedste konditorer, med mange trin-for-trin forklaringer, de mest interessante interviews, de seneste trends, de vigtigste internationale begivenheder og de nyeste gourmetprodukter.
Alt dette i et elegant magasin med moderne design og fotografier af høj kvalitet.

Medvirkende i dette nummer:

Saint Honoré bliver 175 år
Dinara Kasko, Riding the waves
Jérémy del Val, Breathing in a new aroma
Saray Ruiz, Upside down, inside out
Zhou Xiaohu, Saint Honoré tree

Rasmus Munk, Stirring up the diner
Christophe Adam, The genie grows
Nina Métayer, Unstoppable progression
Gonzo Jiménez, ‘Miette et Chocolat’ where magic happens
Zhou Xiaohu, Devil is in the details
Jan Proot, Renewing to remain at the top
Jiho Kim, Embracing change
Roberto Cortez, Floral sensitivity
Matthieu Atzenhoffer, Competing to learn
Vicky Lau & Nocar Lo, The charm of finding balance
Miko Aspiras, Smoked, fermented and coagulated
Alexandre Fink, Natural scenes
Szilárd Tóth & Csenge Dusha, A trip to the heart of Hungary
Luciano García, Connected with the land

Kun kakao, intet mere og intet mindre
Andrey Dubovik & Ronya Belova, Crowned with laurel
Frank Haasnoot, Fruit is beautiful
Melissa Coppel, Sensory journey
Kirsten Tibballs, Sweet & savory
Emmanuel Ryon, Homage

Alle andre magasiner

Vægt1.8 kg
Varemærke

Indkøbskurv
0
    0
    Din indkøbskurv
    Du har ingenting i din indkøbskurvGå tilbage til butikken