Nordic Kitchen and Pastry

Så godt.. #23 Så godt magasin

Så godt.. #23 Så godt magasin

Slut, men snart tillbaka i lager

244.80 DKK

Så godt magasin er et ekstremt eksklusivt magasin fra Spanien
Magasinet er på engelsk og udkommer 2 gange om året (sommer og vinter)

Dette er nummer 23 og er vinteren 2020s nummer

Over 300 sider af desserter og bagværk fra verdens bedste kokke og konditorer.
Magasinet indeholder førsteklasses opskrifter af de bedste konditorer, med mange trin-for-trin forklaringer, de mest interessante interviews, de seneste trends, de vigtigste internationale begivenheder og de nyeste gourmetprodukter.
Alt dette i et elegant magasin med moderne design og højkvalitets fotografier.

Så godt.. #23 Så godt magasin

Så godt magasin er et ekstremt eksklusivt magasin fra Spanien
Magasinet er på engelsk og udkommer 2 gange om året (sommer og vinter)

Dette er nummer 23 og er sommeren 2020s nummer

Over 300 sider af desserter og bagværk fra verdens bedste kokke og konditorer.
Magasinet indeholder førsteklasses opskrifter af de bedste konditorer, med mange trin-for-trin forklaringer, de mest interessante interviews, de seneste trends, de vigtigste internationale begivenheder og de nyeste gourmetprodukter.
Alt dette i et elegant magasin med moderne design og højkvalitets fotografier.

Deltagere i dette nummer:

Gabriele Riva, LESS but better – Love. Earth. Simply. Sustainable.
David Briand, From chance to the summit
Paul Kennedy, Deal in the happiness industry
Hans Ovando, The spirit of the bee
Melissa Coppel, Playing by your own rules
Luciano García, New horizons of beauty
Francisco Migoya, The train of knowledge
Yusuke Aoki, North to south, west to east… globe-trotting pâtissier
Bobby Schaffer, Going with the grain
Gregory Doyen, As elegant as a swan
Russ Thayer, The freshness of berries
Vinesh Johny, India jumps on stage
Jean-Christophe Jeanson, Transmit and learn from excellence
Marco d’Andrea ,
The perfect Mix
Michal Wisniewski, Advancing through taste
Ross Sneddon, Elegant patisserie for the Grand Old Lady
Elena Pérez, Tell me about it on the plate
Will Aghajanian, Cooking in the bubble
Tidbits,
Leonardo di Carlo, Comfort or revolution
Olivier Fernández, Cocoa beyond chocolate
Dinara Kasko, Real art for multi-tier cakes
Radix, by Paco Torreblanca, The pastry which doesn’t need to be in fashion
Steinbeisser Experimental Gastronomy, Redefining the gastronomic experience

Alle andre magasiner

Vægt1.8 kg
Varemærke

Indkøbskurv
0
    0
    Din indkøbskurv
    Du har ingenting i din indkøbskurvGå tilbage til butikken