Nordic Kitchen and Pastry

So good.. #24 So good magazine

So good.. #24 So good magazine

På lager: På lager (kan bestilles som restordre)

244.80 DKK

So good magazine er et ekstremt eksklusivt magasin fra Spanien
Magasinet er på engelsk og udgives 2 gange om året (sommer og vinter)

Dette er nummer 24 og er sommeren 2020s nummer

Over 300 sider af desserter og bagværk fra verdens bedste kokke og konditorer.
Magasinet indeholder førsteklasses opskrifter af de bedste konditorer, med mange trin-for-trin forklaringer, de mest interessante interviews, de nyeste trends, de vigtigste internationale begivenheder og de nyeste gourmetprodukter.
Alt dette i et elegant magasin med moderne design og fotografier af høj kvalitet.

So good.. #24 So good magazine

So good magazine er et ekstremt eksklusivt magasin fra Spanien
Magasinet er på engelsk og udgives 2 gange om året (sommer og vinter)

Dette er nummer 24 og er sommeren 2020s nummer

Over 300 sider af desserter og bagværk fra verdens bedste kokke og konditorer.
Magasinet indeholder førsteklasses opskrifter af de bedste konditorer, med mange trin-for-trin forklaringer, de mest interessante interviews, de nyeste trends, de vigtigste internationale begivenheder og de nyeste gourmetprodukter.
Alt dette i et elegant magasin med moderne design og fotografier af høj kvalitet.

Medvirkende i dette nummer:

Mark Welker,
The four fundamentals
Ronny Emborg,
The gastronomic side of fruit
Fusto Milano,
A singular space for a unique creator
Jean-Thomas Schneider,
Beyond titles
Francisco Migoya,
Eyes wide open
Andrey & Ronya Dubovik,
Love, passion and chocolate
Nina Tarasova,
Puff pastry, start and finish line
Joaquin Soriano,
Competitive personality, homey spirit
Nicolas Arnaud,
Simple and safe
Lluc Crusellas & Marta Martín,
The ‘so good’ generation
Akihiro Kakimoto,
A combination to wow the world
Laurent Bichon,
The lessons behind a beautiful photo
Richard Hawke,
Naturally white
Florent Margaillan,
Hyper-gourmand identity
Graham Hornigold & Heather Kaniuk,
Crossing the bridge
Luis Amado,
The sky is the limit
Alexei Grebenshchikov,
Fresh from Russia
Andrea Coté,
Light, familiar, meticulous
Tidbits,
Grant Achatz,
Fine dining and to-go food might seem like odd bedfellows but Chicago’s Alinea is proving otherwise
MAGIC SOUTHERN CONE
Pablo Baracat,
‘A photo must induce in people a connection
between what they see and what they want’
Luciano García,
Back to the origins
Gustavo Sáez,
Gestures which define
Matías Risé,
Tempting to change
Belén Melamed,
Getting bored is not an option

Alle andre magasiner

Vægt1.8 kg
Varemærke

Indkøbskurv
0
    0
    Din indkøbskurv
    Du har ingenting i din indkøbskurvGå tilbage til butikken