Nordic Kitchen and Pastry

Chokolade – Ramon Morato

Chokolade – Ramon Morato

På lager: Kun 1 tilbage på lager (kan bestilles som restordre)

974.35 DKK

Dette er en bog, der dækker alt om chokolade. Alt fra produktbeskrivelse og historie til bedste håndtering og selvfølgelig mange inspirerende opskrifter såsom petit fours, kager, desserter, karameller og chokoladedrik mm.

Dette er en bog, der dækker alt om chokolade. Alt fra produktbeskrivelse og historie til bedste håndtering og selvfølgelig mange inspirerende opskrifter såsom petit fours, kager, desserter, karameller og chokoladedrik mm.

Forfatteren har studeret f.eks. mousser, trøfler, fyldninger og alle forskellige teknikker, der har med chokolade at gøre. Lær alle hemmelighederne om chokolade for at opnå en god hærdning, en perfekt belægning eller en spektakulær glans.

Over 600 sider og 230 opskrifter

Sprog: Engelsk og spansk

Vægt2 kg
Varemærke

Indkøbskurv
0
    0
    Din indkøbskurv
    Du har ingenting i din indkøbskurvGå tilbage til butikken