Nordic Kitchen and Pastry

Chokolademagerens håndbog af Gustaf Mabrouk

Chokolademagerens håndbog af Gustaf Mabrouk

På lager: På lager (kan bestilles som restordre)

194.70 DKK

Chokolademagerens håndbog af Gustaf Mabrouk er præcis hvad det lyder som, en bog om chokolade af vores ven og chokolademager Gustaf Mabrouk!

STHLM Bean to Bar

Gustaf driver STHLM Bean to Bar, som er en lokal producent af chokolade i Stockholm. Med sin kærlighed og erfaring med chokolade har Gustaf skrevet bogen, som byder på masser af tips, idéer og opskrifter, hvor chokoladen står i centrum eller bruges som krydderi. Han blander lette og mere avancerede retter med tips og fakta om chokolade. Opskrifterne er ikke kun desserter, men også chokoladedrikke og hovedretter med chokolade!

Chokolade mere end bare slik

”For mig er chokolade mere end bare slik. Chokolade er også et materiale, som man kan skabe i, hvad enten det er at bygge fantastiske skulpturer til konkurrencer, lave uimodståelige praliner til familien eller komponere dekadente desserter til kongelige banketter.” siger Gustaf

Chokolademagerens håndbog af Gustaf Mabrouk

Chokolademagerens håndbog af Gustaf Mabrouk er præcis hvad det lyder som, en bog om chokolade af vores ven og chokolademager Gustaf Mabrouk!

STHLM Bean to Bar

Gustaf driver STHLM Bean to Bar, som er en lokal producent af chokolade i Stockholm. Med sin kærlighed og erfaring med chokolade har Gustaf skrevet bogen, som byder på masser af tips, idéer og opskrifter, hvor chokoladen står i centrum eller bruges som krydderi. Han blander lette og mere avancerede retter med tips og fakta om chokolade. Opskrifterne er ikke kun desserter, men også chokoladedrikke og hovedretter med chokolade!

Chokolade mere end bare slik

”For mig er chokolade mere end bare slik. Chokolade er også et materiale, som man kan skabe i, hvad enten det er at bygge fantastiske skulpturer til konkurrencer, lave uimodståelige praliner til familien eller komponere dekadente desserter til kongelige banketter.” siger Gustaf

Årets konditor

Gustaf Mabrouk er konditor og chokolademager og brænder for chokolade og håndværket bag.
Allerede som 19-årig vandt han Årets konditor og har siden da arbejdet blandt andet på fine restauranter i New York samt på håndværkskonditorier her i Sverige.
Gustaf holder også kurser i chokolade og medvirker i SVT-programmet Go’ kveld.

Uddannelser

For mere information og for at kontakte Gustaf, gå gerne ind på hans hjemmeside: www.gustafmabrouk.com Han kommer sikkert gerne ud til jer og uddanner jeres elever eller jeres personale om chokolade og chokoladens vidunderlige verden!
Og for at tage et citat fra hans Instagram-konto: ”Save planet earth! It’s the only planet with chocolate”

Det må blive afslutningen og sammenfatningen om, hvordan denne mand har viet sit liv, sin karriere og sin sjæl til denne utrolige råvare… Chokoladen

Fakta om bogen

Bogen er på svensk, er på 136 sider og er trykt i 2018

PS.

Og for dig, der orkede at læse hele teksten, kommer her en bonus. Som med alle vores venners bøger, vi sælger, er også Chokolademagerens håndbog af Gustaf Mabrouk naturligvis signeret af Gustaf! Og vil du købe en del af det udstyr, som Gustaf bruger i bogen, så findes det her!

Vægt0.78 kg
Varemærke

Indkøbskurv
0
    0
    Din indkøbskurv
    Du har ingenting i din indkøbskurvGå tilbage til butikken