Sweet Devotion af Daniel Álvarez fra teamet bag So good
Konditor Daniel Álvarez præsenterer “Sweet Devotion. A modern vision of artisan bakery”. En bog, som han har udarbejdet sammen med teamet bag So good magazine. Bogen gennemgår alt fra wienerbrød og briochedeje til panettone, millefeuille og croissanter.
En kogebog, hvor Daniel deler sine mere end 30 års erfaringer. Med tips og tricks til at opnå gastronomisk ekstraordinære resultater hver gang.
Forfatter: Daniel Álvarez
Antal sider: 256
Mere end 60 trin for trin processer
Billeder: Mere end 600 billeder
Type: Indbundet bog
Sprog: engelsk / spansk
Beskrivelse på engelsk:
Konditor Daniel Álvarez præsenterer “Sweet Devotion. A modern vision of artisan bakery”. Bogen, udgivet af Grupo Vilbo, præsenteres som det store traktat om wienerbrød og briochedeje. Et grundigt arbejde der behandler de vigtigste nationale og europæiske referencer opdateret under et prisme af maksimal forpligtelse til kvalitet. Beundret i sektoren for briljansen af hans panettone, millefeuille, eller croissant, gør kokken en særlig indsats for at dele, hvad der er mere end en mesterlig kogebog. Indholdet giver læseren den erfaring, han har erhvervet gennem mere end 30 år i faget: tricks, tips og også en særlig følsomhed til at opnå gastronomisk ekstraordinære resultater i hvert tilfælde.
Indholdet er fordelt på 250 sider med deres tilsvarende introduktioner og tematiske blokke. Nøglerne til at opnå perfektion i hver store familie (croissant, wienerbrød brioche, wienerbrød, brioche, panettone, kouglof …) inkluderer grafikker, trin-for-trin instruktioner og mange forskellige formater.
Mel, smør, gær og nogle få ingredienser mere er nødvendige for at lave de fleste viennoiserie specialiteter. Hvad der gør dem unikke og specielle er netop deres behandling i hver fase af processen. Ædelheden af disse produkter går for eksempel ved en fremtrædende brug af smør, som kræver en udtømmende kontrol af dejens temperatur i hver fase af processen (æltning, rulning, fermentering …). Familie til familie, produkt til produkt, Daniel Álvarez afslører nøglen til at opnå perfektion og hæve resultatet til dimensionen af en kulinarisk juvel, bestemt til at blive det nye objekt af begær i de vigtigste konditorier i landet og hele verden.
Ikke forgæves, Daniel Álvarez kombinerer sit arbejde i spidsen for Dalua (Elche, Spanien) med en intensiv træningsplan, der tager ham til workshops og træningssteder i forskellige dele af den spanske geografi og videre. Som medlem af Relais Desserts og ambassadør for Cacao Barry, er bogen udgivet på to sprog, med farvefotos, indbundet og med ambitionen om at blive en referencehåndbog for alle, der ønsker at starte eller perfektionere deres færdigheder med dette udvalg af produkter. Født i Elche i 1969, Daniel kommer fra en familiedynasti, der har været forbundet med konditori og bageri i flere generationer. Hans forældre Daniel og Luisa er de, der indpodede ham en kærlighed til faget og vækkede hans kald til det, siden han var meget ung. Han skylder dem Dalua, konditoriet som han har drevet sammen med sine søstre siden 1998, og som har udviklet sig til at være et referencepunkt for det bedste spanske konditori, medlem af Relais Desserts siden 2016. Hans passion for konditori førte ham til at træne i forskellige workshops i Frankrig og Spanien, samt at deltage i adskillige elitekonkurrencer, herunder det europæiske og amerikanske mesterskab i 2000, hvor han blev kåret som vinder. Hans innovative karakter og hans dygtighed med bagværk har ført til, at han har leveret sine tjenester som konsulent og træner flere og flere gange, og er en af ambassadørerne for Cacao Barry mærket i Spanien.
Forfatter: Daniel Álvarez 256 sider Mere end 60 trin for trin processer Mere end 600 fotos Indbundet Engelsk / Spansk