Söders Gourmet

0

Modernistisk Madlavning

Modernistisk Madlavning

Slut, men snart tillbaka i lager

3,234.00 DKK

Modernistisk Madlavning

Forfattere: Nathan Myhrvold, Chris Young og Maxime Bilet

Tekniske detaljer: ca. 2400 sider i 6 bind

Sprog: Engelsk
Beskrivelse: I Modernistisk Madlavning: The Art and Science of Cooking, har Nathan Myhrvold, Chris Young, og Maxime Bilet, forskere, opfindere, og fuldendte kokke, skabt et 2400-siders værk i seks bind, der afslører videnskabsinspirerede teknikker til madlavning, der strækker sig fra det overjordiske til det sublime. Forfatterne og deres team på 20 personer fra The Cooking Lab har opnået forbløffende nye smagsoplevelser og teksturer ved hjælp af udstyr som vandbade, homogenisatorer, centrifuger og ingredienser som hydrokolloider, emulgeringsmidler og enzymer.

 

Modernistisk Madlavning af: Nathan Myhrvold, Chris Young og Maxime Bilet

Forfattere: Nathan Myhrvold, Chris Young og Maxime Bilet

Tekniske detaljer: ca. 2400 sider i 6 bind

Sprog: Engelsk
Beskrivelse: I Modernistisk Madlavning: The Art and Science of Cooking, har Nathan Myhrvold, Chris Young, og Maxime Bilet, forskere, opfindere, og fuldendte kokke, skabt et 2400-siders værk i seks bind, der afslører videnskabsinspirerede teknikker til madlavning, der strækker sig fra det overjordiske til det sublime. Forfatterne og deres team på 20 personer fra The Cooking Lab har opnået forbløffende nye smagsoplevelser og teksturer ved hjælp af udstyr som vandbade, homogenisatorer, centrifuger og ingredienser som hydrokolloider, emulgeringsmidler og enzymer.

 

Et udvalg af, hvad du vil opdage:

 

At køle maden i isvand ikke stopper tilberedningen
Når kogning går hurtigere end dampning
At hæve grillen ikke sænker varmen
Hvordan billige gryder og pander kan præstere bedre end dyre
Hvorfor bagning oftest er en tørringsproces
Hvorfor friturestegt mad smager bedst og bliver bedre brunet, når olien er ældre
Hvordan moderne madlavningsteknikker kan opnå perfekte resultater uden perfekt timing eller held, som traditionelle metoder kræver.

 

Indsigt i den overraskende videnskab bag traditionelle metoder til tilberedning af fødevarer som grillning, røgning og wokmad
Den mest omfattende guide offentliggjort om hvordan man tilbereder sous vide, inklusive de bedste valg for vandbade, emballagematerialer og forseglingsmaskiner, madlavningsstrategier og fejlfindingstips
Mere end 250 sider om kød og skaldyr samt 144 sider om frugt, grøntsager og korn, herunder dusinvis af parameterrige opskrifter og trin-for-trin-teknikker
Omfattende kapitler forklarer, hvordan man kan opnå fantastiske resultater ved hjælp af moderne fortykningsmidler, geler, emulsioner og skum, inklusive eksempler på opskrifter og mange formler
Cirka 300 sider nye opskrifter til anretninger velegnede til servering på toprestauranter, plus opskrifter tilpasset fra mesterkokke som Grant Achatz, Ferran Adrià, Heston Blumenthal, David Chang, Wylie Dufresne, David Kinch, og mange andre.

Vægt 24 kg
Varumärke

Indkøbskurv
0
    0
    Din indkøbskurv
    Du har ingenting i din indkøbskurvGå tilbage til butikken