Modernist Bread the art and science Nathan Myhrvold er en revolutionerende ny forståelse for en af de vigtigste hjørnesten i den menneskelige kost, Brødet.
Modernist baking er skabt af professionelle
Skabt af teamet, som udgav den prisvindende samling Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking, fanger denne massive skat af praktisk viden og banebrydende teknikker fra over fire års uafhængig forskning og samarbejde med førende branchepersoner. Resultatet er den dybeste indsigt i brød hidtil.
Storslået fotografi giver den komplette fortælling om brød, spredt over mere end 2.300 sider – som afslører brødets utrolige historie.
Opskrifter på brød fra hele verden
Brød fra alle hjørner af verden og den åndelige skønhed af videnskabelige fænomener over og under brødets skorpe.
Derudover vil du opdage innovative opskrifter og teknikker, som er udviklet af Modernist Cuisine-teamet, og som ikke er udgivet andre steder.
Alt i en flot rustfri stålkasse, der indeholder fem bind med over 1.500 traditionelle og avantgarde opskrifter samt en trådbunden køkkenhåndbog, så du nemt kan tage alle opskrifterne med i køkkenet i en kompakt samling.
Modernistisk bread er sikker på at blive en uvurderlig ressource for alle, der har en tørst efter viden om brød eller ønsker at avancere deres håndværk.
Denne bog er et must for alle bagere – uanset om du er en strikt traditionel, ivrig modernist, hjemmebager, restaurantkok eller en håndværksmæssig bager.