Modernist Bread kunst og videnskab Nathan Myhrvold er en revolutionerende ny forståelse af en af de vigtigste hjørnesten i den menneskelige kost, Brød.
Modernistisk bagning er skabt af professionelle
Skabt af teamet, der udgav den prisbelønnede samling Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking, fanger denne massive skat af praktisk viden og banebrydende teknikker fra over fire års uafhængig forskning og samarbejde med førende branchefolk. Resultatet er den dybeste indsigt i brød hidtil.
Storartet fotografi giver den komplette fortælling om brød, der udfolder sig over mere end 2.300 sider – som afslører brødets utrolige historie.
Opskrifter på brød fra hele verden
Brød fra alle hjørner af verden og den åndelige skønhed af videnskabelige fænomener ovenfor og under brødets skorpe.
Desuden vil du opdage innovative opskrifter og teknikker udviklet af Modernist Cuisine-teamet, som ikke er blevet offentliggjort andre steder.
Allesammen i et stilfuldt rustfrit ståletui, der indeholder fem bind med over 1500 traditionelle og avantgarde-opskrifter samt en spiralbundet køkkenhåndbog, så du nemt kan tage alle opskrifterne i køkkenet i en kompakt samling.
Modernistisk bread er sikker på at blive en uvurderlig ressource for alle, der tørster efter viden om brød eller ønsker at avancere deres håndværk.
Denne bog er et must for alle bagere – uanset om du er en strengt traditionel, ivrig modernist, hjemmebager, restaurantkok eller en håndværksbager.