Lagerbutik og showroom
I vores lagerbutik og showroom kan du handle både som virksomhed og som privatperson. Her betaler du nemt med kort.
I vores lagerbutik og showroom kan du handle både som virksomhed og som privatperson. Her betaler du nemt med kort.
I weekenden er det tid til at kåre Årets kok 2018! Dette sker i Kungl. Tennishallen i Stockholm den 28-29/9 Årets kok 2018 har en særlig opsætning sammenlignet med tidligere år. Alle, der ønsker at deltage, laver en ret, der repræsenterer deres gastronomi, fotograferer denne ret og skriver deres opskrift. Derefter sender kokkene dette anonymt
Surdej Dessert af Rhian Shellshear Surdej Is: 20g surdej 300g mælk 150g fløde 100g fermenteret æble 30g sukker 70g glucose 3g salt Fremgangsmåde: – Rist surdej til gyldenbrun og blend – Tilsæt alt sammen i en gryde og bring det i kog – Blend alt i en blender og si – Placer i en ismaskine
Morgenfrue og Blommedessert af Rhian Shellshear (Tagetes og Blommer) Morgenfrue Sorbet 10g spinat 20g morgenfrue 310g mælk 90g fløde 40g sukker 50g glukose Metode Bland alt sammen i en blender ved 60oC Si og kør i en ismaskine Placer i bunden af formen og frys Morgenfrue Marengs Morgenfrue Sirup 50g morgenfrue 200g sukker 200g vand
Morgenfrue og Blommedessert af Rhian Shellshear (Tagetes og Blommer) Read More »
Vi bruger teknologier som cookies til at lagre og/eller få adgang til enhedsinformation for at forbedre din browseroplevelse. At nægte samtykke kan have en negativ indvirkning på visse funktioner.