Nordic Kitchen and Pastry

Sorbet

Sorbet

Harsyrasorbet med vit choklad och pistage – En fräsch avslutning på sommaren

Skovsyresorbet med hvid chokolade og pistacie

Skovsyresorbet med hvid chokolade og pistacie dash; En frisk afslutning på sommeren Skovsyresorbet med hvid chokolade og pistacie dash; En frisk afslutning på sommeren er en rigtig hyldest til sæsonen, hvor skovsyres friskhed smagssætter en blød æblesorbet, dyppet i hvid chokolade og serveret på en pistaciekage. En perfekt afslutning på en sommer. Opskriften rækker til […]

Skovsyresorbet med hvid chokolade og pistacie Read More »

Peach Melba 2.0 påskdessert 2024

Peach Melba 2.0 påskedessert 2024

Tid til årets påskedessert! Dette har vi lavet som en hyldest til Peach Melba, men i en opfrisket version. Altså en Peach Melba 2.0 lavet som en moussebakelse med vaniljeyoghurtmousse fyldt med ferskencreme på en bund af mandel- og pistaciekage. Og til det en hindbærsorbet

Peach Melba 2.0 påskedessert 2024 Read More »

Här kommer ett recept skrivet som dessert i vår trerättersmeny för alla hjärtans dag. Crème Brûlée med lingonsorbet och mandel. recept av johan heibert gastronomi för söders gourmet med pacojet, silikomart professional och bosch

Crème brûlée med tyttebærsorbet og mandler

Her kommer en opskrift skrevet som dessert i vores trerettersmenu til valentinsdag. Crème brûlée med tyttebærsorbet og mandler. En crème brûlée som laves på komfuret og ikke i ovnen, og med et blad gelatine for at den kan støbes i silikoneform og præsenteres på tallerken. Sammen med en syrlig sorbet på tyttebær og lidt hakkede kandiserede mandler.

Crème brûlée med tyttebærsorbet og mandler Read More »

Indkøbskurv
0
    0
    Din indkøbskurv
    Du har ingenting i din indkøbskurvGå tilbage til butikken