Nordic Kitchen and Pastry

Påsk

Påsk

Peach Melba 2.0 påskdessert 2024

Peach Melba 2.0 påskedessert 2024

Tid til årets påskedessert! Dette har vi lavet som en hyldest til Peach Melba, men i en opfrisket version. Altså en Peach Melba 2.0 lavet som en moussebakelse med vaniljeyoghurtmousse fyldt med ferskencreme på en bund af mandel- og pistaciekage. Og til det en hindbærsorbet

Peach Melba 2.0 påskedessert 2024 Read More »

Påskdessert med mango, vit choklad, kokos och bergamott av Johan Heibert Gastronomi för Söders gourmet men hjälp av maskiner och utrustning från Silikomart Professional, Robot-coupe och Rational

Påskedessert med mango, hvid chokolade, kokos og bergamot

Påske kan bestå af så meget mere end halve æg og påskegrene. Vores forslag er en dessert med både form af æg, mønster fra bihuse og også grønne små blade og blomster. Smagene der anvendes er kokos, mango, hvid chokolade og bergamot.

Påskedessert med mango, hvid chokolade, kokos og bergamot Read More »

Indkøbskurv
0
    0
    Din indkøbskurv
    Du har ingenting i din indkøbskurvGå tilbage til butikken