En kage for to
Mælkechokolademousse kage med et indlæg af brombærpannacotta med vaniljeyoghurt og brombærgelé. På en bund af brownie med brunet smør og pekannødder. Dekoreret med en chokolade mirror glaze, brombær og rød oxalis
Mælkechokolademousse kage med et indlæg af brombærpannacotta med vaniljeyoghurt og brombærgelé. På en bund af brownie med brunet smør og pekannødder. Dekoreret med en chokolade mirror glaze, brombær og rød oxalis
Utrolige Kanelboller med To Slags Fyldninger I dag skal vi bage rigtig luksuriøse og utrolige kanelboller med to slags fyldninger, nok til cirka 30 stykker. Vi har to fyldninger: en chokoladeganache og en vaniljecreme. Lidt arbejde, men det er værd hver eneste sekund. Fyldningerne fryser vi, inden vi bager dem ind i bollerne. Let’s go!
Vi har lavet en klassisk fastelavnsbolle men med to små innovationer. Den ene er, at dejen er en koldhævet dej med surdej, og den anden er, at vi topper fyldet med saltkaramelliserede mandler. Ellers helt klassisk. Her kommer altså årets opskrift på fastelavnsboller. Opskrift til 15 fastelavnsboller.
Fastelavnsbolle – årets opskrift på fastelavnsboller Read More »
Perfekte luciaboller. Både saftige og luftige er ikke magi, men blot at følge nogle få særlige trin i din bagning. Her har vi skabt en fantastisk opskrift, så du kan få succes med dine luciaboller. For hvem vil ikke have en luciabolle, der er både saftig, luftig, sød og fuld af safransmag!
SPRØDE Mandelkager med smørcreme
En kage med 3 forskellige smagsvarianter på smørcreme. En med multebær, en med hindbær og en med chokolade.
Tid til årets halloweentærte med multebær, karamel og pekannødder. En orange tærte formet som et græskar fyldt med multebærmousse, karamelpannacotta lavet på kondenseret mælk, på en bund af brownie med pekannødder.
Halloweentærte med multebær, karamel og pekannødder Read More »
Bag tre slags brød, kuvertbrød som på restaurant. Her kommer tre opskrifter på brød, der passer fantastisk som kuvertbrød til aftenens middag
Bag tre slags brød, kuvertbrød som på restaurant Read More »
Vi har lavet en Tiramisu. Men en udviklet og smukkere version af desserten en Tiramisu 2.0! Her kommer vores bedste opskrift på tiramisu med en mascarponemousse på en hjemmelavet Saviardokiks dyppet i kaffe smagssat med mørk rom.
Her præsenterer vi stolt vores lækre sensommertærte – en pære- og blommetærte med mandel og vanilje! Denne kunstneriske kreation er fremstillet med omhu og kærlighed for at hylde de vidunderlige smage af sensommeren. Hvert element i tærten er nøje udvalgt for at harmonisere perfekt og give en smagsoplevelse som ingen anden.
For valentinsdag i år tænkte vi at lave en kage, men så fik vi lyst til at lave en dessert i stedet. Så opstod den sjove idé at lave en kage og en dessert med de samme komponenter! Her kommer derfor først en opskrift på en kage med jordbæryoghurtmousse, citronpanna cotta, jordbærkompot og pistaciekage, alt indkapslet i rødfarvet hvid chokolade. Og så lavede vi en dessert på en tallerken med de samme komponenter.
Vi bruger teknologier som cookies til at lagre og/eller få adgang til enhedsinformation for at forbedre din browseroplevelse. At nægte samtykke kan have en negativ indvirkning på visse funktioner.