Nordic Kitchen and Pastry

Baka

Baka

Otroliga Kanelbullar med Två Sorters Fyllningar

Utrolige Kanelboller med To Slags Fyldninger

Utrolige Kanelboller med To Slags Fyldninger I dag skal vi bage rigtig luksuriøse og utrolige kanelboller med to slags fyldninger, nok til cirka 30 stykker. Vi har to fyldninger: en chokoladeganache og en vaniljecreme. Lidt arbejde, men det er værd hver eneste sekund. Fyldningerne fryser vi, inden vi bager dem ind i bollerne. Let’s go!

Utrolige Kanelboller med To Slags Fyldninger Read More »

Semla -årets recept på semlor

Fastelavnsbolle – årets opskrift på fastelavnsboller

Vi har lavet en klassisk fastelavnsbolle men med to små innovationer. Den ene er, at dejen er en koldhævet dej med surdej, og den anden er, at vi topper fyldet med saltkaramelliserede mandler. Ellers helt klassisk. Her kommer altså årets opskrift på fastelavnsboller. Opskrift til 15 fastelavnsboller.

Fastelavnsbolle – årets opskrift på fastelavnsboller Read More »

Perfekta lussekatter, saftiga och fluffiga söders gourmet johan heibert gastronomi

Perfekte lussekatte, saftige og luftige

Perfekte luciaboller. Både saftige og luftige er ikke magi, men blot at følge nogle få særlige trin i din bagning. Her har vi skabt en fantastisk opskrift, så du kan få succes med dine luciaboller. For hvem vil ikke have en luciabolle, der er både saftig, luftig, sød og fuld af safransmag!

Perfekte lussekatte, saftige og luftige Read More »

Päron- & Plommontårta med mandel och vanilj recept av Johan Heibert Gastronomi med hjälp av silikonformar från Silikomart professional för Söders gourmet

Pære- & Blommetærte med mandel og vanilje

Her præsenterer vi stolt vores lækre sensommertærte – en pære- og blommetærte med mandel og vanilje! Denne kunstneriske kreation er fremstillet med omhu og kærlighed for at hylde de vidunderlige smage af sensommeren. Hvert element i tærten er nøje udvalgt for at harmonisere perfekt og give en smagsoplevelse som ingen anden.

Pære- & Blommetærte med mandel og vanilje Read More »

Alla hjärtans dag! Dessert eller Tårta? silikomart professional söders gourmet johan heibert gastronomi

Valentinsdag! Dessert eller Kage?

For valentinsdag i år tænkte vi at lave en kage, men så fik vi lyst til at lave en dessert i stedet. Så opstod den sjove idé at lave en kage og en dessert med de samme komponenter! Her kommer derfor først en opskrift på en kage med jordbæryoghurtmousse, citronpanna cotta, jordbærkompot og pistaciekage, alt indkapslet i rødfarvet hvid chokolade. Og så lavede vi en dessert på en tallerken med de samme komponenter.

Valentinsdag! Dessert eller Kage? Read More »

Indkøbskurv
0
    0
    Din indkøbskurv
    Du har ingenting i din indkøbskurvGå tilbage til butikken