Nordic Kitchen and Pastry

Dessert

Dessert

Glass på björkblad med björksirap

Is på birkeblade med birkesirup

Birkeglass med birkesirup og chiffonade af birkeblade Velkommen til en unik opskrift, hvor vi skaber en smagfuld og frisk is baseret på birkeblade. Denne opskrift giver en smuk grøn is med en subtil, naturlig smag, der komplementeres af birkesirup og garneres med tynde skiver af birkeblade, også kaldet chiffonade. Perfekt til dig, der vil tage

Is på birkeblade med birkesirup Read More »

Peach Melba 2.0 påskdessert 2024

Peach Melba 2.0 påskedessert 2024

Tid til årets påskedessert! Dette har vi lavet som en hyldest til Peach Melba, men i en opfrisket version. Altså en Peach Melba 2.0 lavet som en moussebakelse med vaniljeyoghurtmousse fyldt med ferskencreme på en bund af mandel- og pistaciekage. Og til det en hindbærsorbet

Peach Melba 2.0 påskedessert 2024 Read More »

Dessert till alla hjärtans dag 2024: Marängsviss 2.0 Året dessert är en tolkning av marängsviss eller den internationella varianten Eton mess

Dessert til Valentinsdag 2024: Marengs 2.0

Tid til årets dessert for Valentinsdag. Temaet er ret selvklart: en kærlig dessert med herlige smage i hvidt og lyserødt. Årets dessert er en fortolkning af marengs-sviss eller en fortolkning af den mere internationale variant Eton mess.

Dessert til Valentinsdag 2024: Marengs 2.0 Read More »

Saffranspannkaka med vispad vit choklad pannacotta och kryddiga björnbär. av johan heibert gastronomi med silikomart professional, söders gourmet och rational

Saffronspandekage med pisket hvid chokolade pannacotta og krydrede brombær

Når efterårets kølige vinde fejer ind, og de mørke aftener bliver længere, er der intet mere trøstende end duften af en nybagt safranpandekage. Denne traditionelle ret, elsket af mange, fortjener en plads i rampelyset. Lad os dykke ned i denne delikatesseverden, fuld af varme, krydderi og et strejf af luksus, som kun safran kan tilføre. I denne opskrift serveret med pisket hvid chokoladepanna cotta og krydrede brombær

Saffronspandekage med pisket hvid chokolade pannacotta og krydrede brombær Read More »

Hemmagjord lönnsirap med amerikanska pannkakor ur sifon johan heibert gastronomi

Hjemmelavet ahornsirup med amerikanske pandekager fra sifon

Om foråret er det tid til at tappe saft fra ahorn og koge ahornsirup. Men til ahornsirup behøves der jo pandekager. Så her kommer en opskrift på hjemmelavet ahornsirup med amerikanske pandekager fra sifon.

Ahornsaft tappes om foråret, og man begynder, når der er minusgrader om natten og plusgrader om dagen. Bor et hul i stammen, som er ca. 5 cm dybt. Fastgør en dunk på træet med en spændebånd og før en slange ind i det borede hul, som leder ned i dunken. Brug gerne to dunke så du kan skiftes med ved tapning. Vi vakuumpakkede og frøs vores saft, så den ikke skulle begynde at gære inden kogning.

Hjemmelavet ahornsirup med amerikanske pandekager fra sifon Read More »

Påskdessert med mango, vit choklad, kokos och bergamott av Johan Heibert Gastronomi för Söders gourmet men hjälp av maskiner och utrustning från Silikomart Professional, Robot-coupe och Rational

Påskedessert med mango, hvid chokolade, kokos og bergamot

Påske kan bestå af så meget mere end halve æg og påskegrene. Vores forslag er en dessert med både form af æg, mønster fra bihuse og også grønne små blade og blomster. Smagene der anvendes er kokos, mango, hvid chokolade og bergamot.

Påskedessert med mango, hvid chokolade, kokos og bergamot Read More »

Alla hjärtans dag! Dessert eller Tårta? silikomart professional söders gourmet johan heibert gastronomi

Valentinsdag! Dessert eller Kage?

For valentinsdag i år tænkte vi at lave en kage, men så fik vi lyst til at lave en dessert i stedet. Så opstod den sjove idé at lave en kage og en dessert med de samme komponenter! Her kommer derfor først en opskrift på en kage med jordbæryoghurtmousse, citronpanna cotta, jordbærkompot og pistaciekage, alt indkapslet i rødfarvet hvid chokolade. Og så lavede vi en dessert på en tallerken med de samme komponenter.

Valentinsdag! Dessert eller Kage? Read More »

Juldessert Ris à la Malta 2.0 - En rispudding med kryddig citrussallad är vår tolkning på den klassiska juldesserten. Recept för 8 personer

Juledessert Ris à la Malta 2.0

Juledessert Ris à la Malta 2.0 – En rispudding med krydret citrussalat er vores fortolkning af den klassiske jule dessert. Her laver vi en mousse på risengrød med stærk vaniljesmag, oven på det en støbt mandarinsgelé. Dette dyppes derefter i hvid chokolade og hakkede mandler og toppes med en krydret citrussalat

Juledessert Ris à la Malta 2.0 Read More »

Indkøbskurv
0
    0
    Din indkøbskurv
    Du har ingenting i din indkøbskurvGå tilbage til butikken