En kage for to
Mælkechokolademousse kage med et indlæg af brombærpannacotta med vaniljeyoghurt og brombærgelé. På en bund af brownie med brunet smør og pekannødder. Dekoreret med en chokolade mirror glaze, brombær og rød oxalis
Mælkechokolademousse kage med et indlæg af brombærpannacotta med vaniljeyoghurt og brombærgelé. På en bund af brownie med brunet smør og pekannødder. Dekoreret med en chokolade mirror glaze, brombær og rød oxalis
Birkeglass med birkesirup og chiffonade af birkeblade Velkommen til en unik opskrift, hvor vi skaber en smagfuld og frisk is baseret på birkeblade. Denne opskrift giver en smuk grøn is med en subtil, naturlig smag, der komplementeres af birkesirup og garneres med tynde skiver af birkeblade, også kaldet chiffonade. Perfekt til dig, der vil tage
Tid til årets påskedessert! Dette har vi lavet som en hyldest til Peach Melba, men i en opfrisket version. Altså en Peach Melba 2.0 lavet som en moussebakelse med vaniljeyoghurtmousse fyldt med ferskencreme på en bund af mandel- og pistaciekage. Og til det en hindbærsorbet
Tid til årets dessert for Valentinsdag. Temaet er ret selvklart: en kærlig dessert med herlige smage i hvidt og lyserødt. Årets dessert er en fortolkning af marengs-sviss eller en fortolkning af den mere internationale variant Eton mess.
Når efterårets kølige vinde fejer ind, og de mørke aftener bliver længere, er der intet mere trøstende end duften af en nybagt safranpandekage. Denne traditionelle ret, elsket af mange, fortjener en plads i rampelyset. Lad os dykke ned i denne delikatesseverden, fuld af varme, krydderi og et strejf af luksus, som kun safran kan tilføre. I denne opskrift serveret med pisket hvid chokoladepanna cotta og krydrede brombær
Saffronspandekage med pisket hvid chokolade pannacotta og krydrede brombær Read More »
Vi har lavet en Tiramisu. Men en udviklet og smukkere version af desserten en Tiramisu 2.0! Her kommer vores bedste opskrift på tiramisu med en mascarponemousse på en hjemmelavet Saviardokiks dyppet i kaffe smagssat med mørk rom.
Om foråret er det tid til at tappe saft fra ahorn og koge ahornsirup. Men til ahornsirup behøves der jo pandekager. Så her kommer en opskrift på hjemmelavet ahornsirup med amerikanske pandekager fra sifon.
Ahornsaft tappes om foråret, og man begynder, når der er minusgrader om natten og plusgrader om dagen. Bor et hul i stammen, som er ca. 5 cm dybt. Fastgør en dunk på træet med en spændebånd og før en slange ind i det borede hul, som leder ned i dunken. Brug gerne to dunke så du kan skiftes med ved tapning. Vi vakuumpakkede og frøs vores saft, så den ikke skulle begynde at gære inden kogning.
Hjemmelavet ahornsirup med amerikanske pandekager fra sifon Read More »
Påske kan bestå af så meget mere end halve æg og påskegrene. Vores forslag er en dessert med både form af æg, mønster fra bihuse og også grønne små blade og blomster. Smagene der anvendes er kokos, mango, hvid chokolade og bergamot.
Påskedessert med mango, hvid chokolade, kokos og bergamot Read More »
For valentinsdag i år tænkte vi at lave en kage, men så fik vi lyst til at lave en dessert i stedet. Så opstod den sjove idé at lave en kage og en dessert med de samme komponenter! Her kommer derfor først en opskrift på en kage med jordbæryoghurtmousse, citronpanna cotta, jordbærkompot og pistaciekage, alt indkapslet i rødfarvet hvid chokolade. Og så lavede vi en dessert på en tallerken med de samme komponenter.
Juledessert Ris à la Malta 2.0 – En rispudding med krydret citrussalat er vores fortolkning af den klassiske jule dessert. Her laver vi en mousse på risengrød med stærk vaniljesmag, oven på det en støbt mandarinsgelé. Dette dyppes derefter i hvid chokolade og hakkede mandler og toppes med en krydret citrussalat
Vi bruger teknologier som cookies til at lagre og/eller få adgang til enhedsinformation for at forbedre din browseroplevelse. At nægte samtykke kan have en negativ indvirkning på visse funktioner.