En kage for to
Mælkechokolademousse kage med et indlæg af brombærpannacotta med vaniljeyoghurt og brombærgelé. På en bund af brownie med brunet smør og pekannødder. Dekoreret med en chokolade mirror glaze, brombær og rød oxalis
Mælkechokolademousse kage med et indlæg af brombærpannacotta med vaniljeyoghurt og brombærgelé. På en bund af brownie med brunet smør og pekannødder. Dekoreret med en chokolade mirror glaze, brombær og rød oxalis
Utrolige Kanelboller med To Slags Fyldninger I dag skal vi bage rigtig luksuriøse og utrolige kanelboller med to slags fyldninger, nok til cirka 30 stykker. Vi har to fyldninger: en chokoladeganache og en vaniljecreme. Lidt arbejde, men det er værd hver eneste sekund. Fyldningerne fryser vi, inden vi bager dem ind i bollerne. Let’s go!
Birkeglass med birkesirup og chiffonade af birkeblade Velkommen til en unik opskrift, hvor vi skaber en smagfuld og frisk is baseret på birkeblade. Denne opskrift giver en smuk grøn is med en subtil, naturlig smag, der komplementeres af birkesirup og garneres med tynde skiver af birkeblade, også kaldet chiffonade. Perfekt til dig, der vil tage
Mælkebøtteis med honningristede nødder Har du nogensinde spekuleret på, hvad man kan gøre med alle mælkebøtterne i haven? Vi laver is af dem! Hvis man plukker kronbladene fra mælkebøtten og laver is af dem, får man en herligt naturligt gul is med duft og smag af blomster og halm. https://youtu.be/swNmBT88yDU?si=rK7GiPXXAmY5qSOb Ingredienser Gule kronblade fra
Frozen Rabarbar Daiquiri / Rabarbersorbet med rom Vi har lavet en frisk sommerdrink, en Frozen Rhubarb Daiquiri, altså en frossen drink med rabarber og rom. Der er nok flere, der kender til Frozen Strawberry Daiquiri, men her i forsommeren føltes rabarber som det rigtige valg! Men twisten her er, at vi laver den som en
Tid til årets påskedessert! Dette har vi lavet som en hyldest til Peach Melba, men i en opfrisket version. Altså en Peach Melba 2.0 lavet som en moussebakelse med vaniljeyoghurtmousse fyldt med ferskencreme på en bund af mandel- og pistaciekage. Og til det en hindbærsorbet
Vi har lavet en klassisk fastelavnsbolle men med to små innovationer. Den ene er, at dejen er en koldhævet dej med surdej, og den anden er, at vi topper fyldet med saltkaramelliserede mandler. Ellers helt klassisk. Her kommer altså årets opskrift på fastelavnsboller. Opskrift til 15 fastelavnsboller.
Fastelavnsbolle – årets opskrift på fastelavnsboller Read More »
Tid til årets dessert for Valentinsdag. Temaet er ret selvklart: en kærlig dessert med herlige smage i hvidt og lyserødt. Årets dessert er en fortolkning af marengs-sviss eller en fortolkning af den mere internationale variant Eton mess.
Vi giver dig her 3 anbefalinger til kanapeer, der passer perfekt til et glas champagne, opskrifter tilpasset til cirka to personer
Kalix løyrom med smetana, purløg og kartoffelchips
Tartelet med karrymayonnaise, brændte ærter, Wrångebäcksost og mandel
Tartelet med yuzu, kongekrabbe og koriander
Her kommer tre vidunderlige opskrifter på juleslik. En Saffranskola med guldfarvede tyttebærflager, en pate de fruit (marmeladeslik) med hindbær og wiener nougat med flager af mandel.
Juleslik! Saffranskola, hindbærslik og wiener nougat Read More »
Vi bruger teknologier som cookies til at lagre og/eller få adgang til enhedsinformation for at forbedre din browseroplevelse. At nægte samtykke kan have en negativ indvirkning på visse funktioner.