SPRØDE Mandelkager med smørcreme
SPRØDE Mandelkager med smørcreme
En kage med 3 forskellige smagsvarianter på smørcreme. En med multebær, en med hindbær og en med chokolade.
SPRØDE Mandelkager med smørcreme
En kage med 3 forskellige smagsvarianter på smørcreme. En med multebær, en med hindbær og en med chokolade.
For valentinsdag i år tænkte vi at lave en kage, men så fik vi lyst til at lave en dessert i stedet. Så opstod den sjove idé at lave en kage og en dessert med de samme komponenter! Her kommer derfor først en opskrift på en kage med jordbæryoghurtmousse, citronpanna cotta, jordbærkompot og pistaciekage, alt indkapslet i rødfarvet hvid chokolade. Og så lavede vi en dessert på en tallerken med de samme komponenter.
Rustikke og krydrede Brunkager
Her kommer en opskrift på rustikke og krydrede, lidt anderledes brunkager. Disse er mere krydrede end almindelige og har en mere “voksen” smag. De er også skåret og ikke rullet, hvilket giver en rustik følelse
Her kommer en lækker opskrift på peberkage rawfood! Altså en peberkage, der ikke er bagt i ovn, men tørres i dehydrator. Dette er også veganske peberkager, glutenfri og superlækre!
Opskrift på udrullede peberkager til blandt andet at lave store peberkagehjerter. Perfekt til at lave dekorerede peberkagehjerter med hul til at hænge op i vinduet! Her finder du ikke kun opskrift på peberkage, men også opskrift på glasur
Madeleinekager med brunet smør. Madeleinekager er slet ikke svære at lave. Hemmeligheden ved kagerne er, at de skal spises, mens de stadig er varme. Så er de bedst! I denne opskrift har jeg valgt at brune smørret til kagen, hvilket giver den en lidt dybere og nøddeagtig smag.